LSAzaden.nl

Alles over LSA zaden

LSA zaden gebruiken

LSA zaden die verwerkt zijn in capsules kun je natuurlijk maar op 1 manier gebruiken, je slikt ze uiteraard. Toch zijn er per soort wel verschillende gebruiksaanwijzingen. Het is belangrijk dat je je hier aan houdt. Zo worden er van de zogenaamde Space Trips 2 aangeraden en van de Kryptonite maximaal 1 per 24 uur. Dit laatste geldt ook voor de Trip-E van Happy Caps en van de bekende en vaak favoriete Druids Fantasy mag je er weer 2. Gelukkig staat de juiste wijze van gebruiken altijd vermeld op de verpakking. Overschrijdt het maximum aantal capsules nooit. Het zal het effect niet versterken.

Wat betreft de pure LSA zaden of de kruidenmengsels zonder capsule, zijn er verschillende manier om deze tot je te nemen.

Baby Woodrose zaden gebruiken

Deze zaden worden gegeten. Voor het beste effect eet je de LSA zaden op een lege maag. Probeer dus van te voren niet te eten. Hou hierbij ongeveer 4 tot 6 uur aan.

Als je een zakje LSA zaden Baby Woodrose koopt krijg je normaliter een zakje van 10 zaden. Hoeveel je er tegelijk inneemt is afhankelijk van hoe sterk je de trip wil hebben. Gebruikelijk is om met een laag aantal (tot 5 zaden) te beginnen bij een eerste LSA ervaring. Je hoort op de LSA zaden te kauwen. Hoe langer je kauwt, hoe beter het effect wordt opgenomen in je lichaam. Je kan

Je kan de LSA zaden nog effectiever maken door ze te malen nadat je de schilletjes hebt verwijderd. Als je de zaden hebt gemalen dan kun je ze in een kopje doen. Hier doe je dan heet water bij(niet kokend). Je kan hiervoor het beste gedistilleerd water gebruiken omdat mineralen de werking verminderen.

De beker met gemalen zaden en warm water laat je staan tot dat het water is afgekoeld. Die duurt ongeveer 2 uur. De werkzame stoffen worden door de afkoeling geactiveerd. Als je het glas nu volledig (inclusief gemalen zaden opdrinkt) zal je een nog sterker gevoel ervaren.

Hoe gebruik je Morning Glory zaadjes

Morning Glory zaadjes zijn vele malen kleiner. Ze worden verkocht per 10 gram. Dit zijn ongeveer 250 tot 400 zaadjes. Je kan ze op dezelfde manier gebruiken als Baby Woodrose zaadjes. Het kan enkele uren duren voordat de zaadjes zijn werk gaan doen. Daarvoor kan misselijkheid optreden. Het aantal zaadjes bepaalt de sterkte van je trip. Voor een lichte trip neem je 50 tot 100 zaadjes wat gelijk staat aan 1,5 tot 3 gram. Voor een Medium trip neem je 100 tot 250 zaadjes dit is 3 tot 6 gram. Voor een sterke trip neem je 250 tot 400 zaadjes wat gelijk staat aan 6 tot 10 gram.

Rivea corymbosa zaden gebruiken

Dit werkt eigenlijk hetzelfde als Morning Glory zaadjes. Het verschil zit hem in de aantallen. Bij Rivea corymbosa is de traditionele dosering is vastgesteld op 14 tot 22 zaden. Dit wordt vaak als veel te weinig ervaren waardoor 60 tot 100 zaden vaker wordt gebruikt. Meer zaden eten wordt afgeraden in verband met onprettige side-effects.